Övernattning med Lollo&Carro, Ullared med dem & Emma S, hämtat Lucifer i Halmstad, Emma har sovit över,

Hej!
Förlåt, har verkligen haft så sjukt fullt upp de senaste dagarna (vilket egentligen inte är någon ursäkt jag vet), men så har verkligen inte hunnit tänka på datan! Men nu ska jag försöka komma in i rutiner igen, fast denna gång helt annorlunda då jag numera har en vovve som kräver all min uppmärksamhet 24 timmar om dygnet(; Men vill man så kan man;p I helgen har det verkligen varit fullt upp!

Fredag;
Revy på kvällen.

Lördag;
Ullared- shopping.
Halmstad- hämta Lucifer.
Jag, älsklingen, Carro & Emma S.
Lollo kom hem på kvällen, så då sov hon & Carro över.

Igår;
Emma sov över.

Har vart lika dålig med kameran som med bloggen, men som sagt- nu börjar mitt och Lucifers nya liv, så nu kör vi även igång med bloggen + kort igen! Hoppas ni följer med oss!=) Puss 

Torsdag 25/11-10.


Gamalt kort på mig och Lollo.

Hej på er!(:
Skriver liite tidigare idag än igår(; Ska blogga nu, sen hänga tvätt, fixa lite inför kvällen (städa lite, bädda sängarna, göra kvällen för Kajsa, fixa mig osv), och sedan ska jag nog lägga mig och läsa i mina hund-böcker som jag lånat på biblioteket(: Men först en dagens:

Upp 10 (kom ju inte i säng fören tjugo i tre i natt;p ). Martina ringde=) Så prata med henne en stund, kul! Sen blev det frulle, ränsade kattbaljan, satte igång en tvättmaskin, badade Kajsa (ödla- grön leguan), städade lite i hennes terrarie (bytte badvatten osv). Gav henne även mat och dricksvattenSkrubbade hela badkaret med klorin efter Kajsa, duschade och sen blev det middag (rester från igår, alltså spagetti & köttfärssås). Städade Ludvigs (kanin) bur och rastade han. Sen kom älsklingen hem och var stressad som vanligt, men så då ställde jag upp och gick ut och skotta våran infart (vi har en väldigt lång;p). Seen in för att äta.. Gjorde även chokladbollar, mums!:9 Efter det har jag dammsugit hela övervåningen (vill att det ska vara helt städat, rent och fräscht när Lucifer kommer!). Dock får jag ta resten imorn, för måste även börja komma i säng i tid igen (och upp i tid), då jag har han som måste ut och rastas sen!(: Imorgon kväll händer även en skit-rolig grejj!=) Jag får dock inte gå ut med det än, så ni får helt enkelt vänta(; Kommer iaf att komma hem sent, och sedan är det bara att pallra sig upp strax efter fyra morgonen därpå, för att åka till Gekås/Ullared med Carro, älsklingen och Emma Samuelsson=) Ska shoppa julklappar m.m. Sen efter det bär det av till Halmstad för att hämta Lucifer! Nervööös!:p Vill bara ha han här nu!!;p Haha. Sen på natten sover Carro (och eventuellt Lollo) över hos oss=) <3 Och sen dagen efter på söndagen kommer andra Emma och sover över här!=) Haha. Så det blir full rulle i helgen(; Puss 

Kort från dagen:


Joo, mamma.. Du vet dendär klösbrädan med musen på som jag fick låna utav Nisse & Tusse(a) Den klösbrädan har ingen mus längre(a) Haha. Monster!^^






Fast hon är världens sötaste monster^^ Och hon är mitt monster^^ <3

Onsdag 24/11-10.


Jag för några dagar sendan.

Hej igen!(:
Gosch, klockan är halv tre!:o Har kommit i obalans så det skriker om det dem sista dagarna, men försöker samla mig igen! Har klarat hela dagen bra(; Men kommer dock inte i säng i tid som vi märker. Men det är för att jag har hängt upp och vikt in tvätt till nu typ! Jaja, uppdaterar dagen supersnabbt för måste lägga mig!

Upp ca 11.30 xC Men det var för att jag inte kunde sova på hela natten pga oro (dock inte för hunden denna gång, utan för Kajsa (min gröna leguan)). Så somnade inte fören ca 06.00 :S Hon har fått förstoppning typ.. Så från och med det att jag kom upp, har jag suttit och läst en massa på internet om förstoppning på ödlor, och pratat med en veterinär! Har fått endel tips och råd, skönt! Så efter frukosten satte jag igång en diskmaskin och en tvättmaskin, och sedan fick det bli att bada Kajsa i badkaret i 25 minuter. Det gör att hon tvingas röra på sig ( måste ju simma ), vilket gör att tarmarna kommer igång. Och sedan har dem flesta leguaner lättare att förlösa avföring i vatten. Ska göra detta varje dag från och med nu. Sedan köpte älsklingen med katrin-plommon-pure´ med sig hem till henne, vilket också sätter igång magen! Så hoppas hoppas hoppas att det släpper nu!!!<3 Tog förresten lite kort på henne när hon badade idag^^











Visst är hon fin?!<3<3<3
Visste ni förresten att leguaner är jättebra simmare, och kan hålla andan i över 30 minuter under ytan?(:
Sen blev det till att laga middag. Gjorde spagetti & köttfärssås. Har även under hela dagen pratat med Emma. Hon svarar på mina frågor och ger mig massa tips och råd inför den kommande nallen (hon har 2 egna)!:D Såå skönt att jag har henne som nu!<3 Även SMS:at massor med "Lucifers" ( min nalle ) matte, så jag får redan på och lär känna han så mycket som möjligt(: Sen som sagt har jag hängt upp/vikt in all torr tvätt. Och nu äntligen är jag klar och ska upp och lägga mig! Men vi hörs imorgon igen!(; Puss så länge<3

Övernattning med Lollo & Carro (Uppdate).

Nej gud vilken dålig bloggerska jag har varit det senaste! Fy på mig!;p Men det har varit sjukt stressigt det senaste, och jag har inte mått så bra, men så nu kör vi igen, och nu ska jag skärpa mig! Orkar inte uppdatera om det som varit.. Men Lollo kom bla ner från Örebro, så har sovit över med henne och Carro, ubermys!:D <3


Ett kort från helgen, vi nördar framför datorerna, haha. <3


Har inte haft något internet/Övernattning hos Carro.


Jag idag.

Hej!=)
Nu är jag tillbaks igen!;) Vet att många har saknat mig, då ni både messat, ringt, skrivit osv, hihi^^  
Jag har inte haft något internet bla xC Därför jag inte bloggat. Men nu är jag tillbaks som sagt;)
Sen sist har det hänt MYCKET! Men orkar som ni kanske förstår inte skriva allt, hehe. Men har bla sovit hos Carro m.m. (:
Angående hunden gick det inte med våra katter x'( Han försökte bita ihjäl dem typ. Men det fick oss att inse att vi måste skaffa en valp om detta ska kunna gå. Så nu letar jag för fullt!
Jaja. Bloggar om min dag m.m. från och med idag, så här kommer min fredag(:

Fredag:
Upp
strax innan 7.
Käka frulle & tog det lite lugnt.
Ränsa kattbaljan.
Fixa värme, luftfuktighet osv hos Kajsa (ödla- grön leguan).
Tvättade.
Sen blev det faktiskt träning:D Körde step up i 20 minuter, och tränade magen lite.
Duschade, tvättade håret osv.
Åt middag- Makaronipudding.
Valde kläder och fixa mig.
Bestämmde middag inför imorn.
Kollade tv-bilagan.
Hängde upp den nytvättade tvätten, så åkte jag och älsklingen in till stan och köpte godis m.m.
Köpte även hårfärg(: Behövligt!
Väl hemma kikade jag och älsklingenfilm


Kikade på Camp Rock 2(: Har sett 1:an också!(: Den var faktiskt bra!

Seen blev det till att sätta igång en diskmaskin, diska allt som inte tål maskin (+ sopor), torka bänkar, spisen osv, vattna blommorna och städa lite för dagen. Nu har jag precis kikat på dagens hundannonser och bloggat. Ska väcka älsklingen i soffan och gå upp och sminka av mig, bädda sängen, fixa för natten hos Kajsa, ge Ludvig mat, fixa mig själv inför sängen osv.

Imorn ska jag sova över med Lollo och Carro, då Lollo äntligen är i Fkp:D <3 Blir tjej-filmer, massa prat och uppdate, gott att äta osv, mys!=) Puss och God natt!


Onsdag 10/11-10.

Hej!(: Hoppas allt är bra med er. Själv kämpar jag på som vanligt! Eftersom vi ska hämta hunden på söndag, så måste allt vara städat här då! Det vill säga ingenting får vara på golvet (för då kan ju han tugga sönder det, sätta i halsen osv), måste "möblera om" massa saker, eftersom vi har små-prylar på låga hyllor osv nu, vilket vi inte kan ha då han kommer! Han är ju en ganska stor hund också, så han når ju ganska högt upp(; Hehe. Jaja. Idag har jag iaf gjort detta:
Fixat lite med recept (veckotidningar).
Städade
och dammsög i min walk in closet.
Hade en massa skor som inte fick plats i min helväggs-skohylla(a) (och då har jag endast en sko av paren i hyllan, då jag inte får plats med dem bredvid varandra (alltså har paren varandra staplade på höjden, ist för bredvid varandra på bredden, hehe)). Och är så trött på att dem paren som blivit över bara ligger över hela golvet, är i vägen när man ska dammsuga osv. Så satte mig faktiskt och ritade en ritning på en till skohylla som ska stå nedanför Kajsas terrarie. Den blev 2 meter lång och 3 våningar hög(a), haha. Min andra har väl ca 10 våningar.

Seen alla mina mössor, vantar, halsdukar, benvärmare osv, låg och trängdes i en stoor rosa förvaringslåda.. Men varje gång man bara skulle ha en vante tex, var man ju tvungen att hälla ut hela lådan för att hitta den i botten typ, hehe. Så har fixat iordning allt i förvaringsboxar idag! Alltså- en låda för vantar, en låda för halsdukar, en låda för benvärmare & knästrumpor osv. Så nu är det mycket lättare att se vad man har, att hitta, + ordning & reda(: Såhär blev det:



Så trött på alla älsklingens bil-tidningar som ligger precis överallt på övervåningen.. Tänk er flera års premunationer, också har dem ingen egen plats, så dem ligger i en massa högar lite överallt! Hpf, hehe. Så när vi var på IKEA för ett tag sedan, köpte jag 10 tidningsboxar till dem! Har fyllt alla till max nu, haha. Ställt dem i nummer ordning osv, + skrivit på stället vilket år som är i osv. Gjorde sedan en ritning på hur jag vill ha hyllorna som dem ska stå på. Vi ska ha dem i sovrummet, på Rickards sida då givetvis- eftersom det är hans tidningar. Kommer även få plats med andra saker där = Förvaring förvaring:D Ni får se när hyllorna är uppsatta! Men såhär såg det ut när jag satt och sorterade tidningarna iaf:



När älsklingen kom hem vid fem, följde jag med han till verkstaden och gjorde tro det eller ej både skohyllan och tidnings-hyllan;D Haha. Såhär blev skohyllan:


Dock ser den mycket mindre ut än vad den är i verkligheten! Den är nästan en halvmeter längre än mig tex, vilket inte syns på kortet?! De understa skorna har ingen bräda att stå på.. Tyckte inte det behövdes för kan ju ändå inte dammsuga där när det står skor där. Så då spelar det ju ingen roll om det är damm i ett bräd-hörn eller golv-hörn?:p

Hyllan till Rickards tidningar får ni dock inte se idag, för måste köpa hyllkonsoller att hänga upp den med först. Har bett älskling göra det imorn, så hoppas han inte glömmer/inte hinner.

Ställde iordning de "hemlösa" skorna = fyllde den skohyllan också, haha. Ränsade kattbaljan, satte igång en diskmaskin och nu bloggar jag om dagen men ska dra mig mot sängen så fort jag laddat.

3 till kort från dagen;


Passar på att visa er ett par nya skor från förra veckan(: Jag som är föredetta rid-tjej tycker ju dessa ser ut som ett par ridskor, men det ska tydligen vara modernt nu(?), haha.


Fick en tom hylla då jag städade bland Rickards tidningar som sagt(; Här låg typ hälften av dem och samlade damm sedan några år tillbaka, hehe. Men nu är dem borta!=)


En gamal kaktus som jag fått av föräldrarna verkar trivas hos mig(a), den har massa knoppar på varenda gren och blommar för fulla muggar^^

Nepp, nu blir det sängen (klockan är 23.15. Blogg-klockan stämmer inte, då jag inte bloggat klart första gången jag laddade kl 22.17) så jag orkar upp imorgon igen för nya tag! Hörs då, puss<3


Måndag 8/11-10.



Hej!(:
Imorse hjälpte älsklingen mig upp 6.30:D
Käka frulle & allt såntdära.
Satte igång en tvättmaskin.
Satte igång en diskmaskin.
Fixade hos alla djuren.
Har sjukt dåligt med nya recept just nu.. Så har suttit och kikat i massa veckotidningar efter inspiration/nya recept.
Kikade på Hannah Montana (ett avsnitt från säsong 3).
Lagade middag- Nudlar & wokade grönsaker. 
Hängde med älskling till jobbet.
Har fått en step up bräda:D
Gjorde 20 * 3 upphopp.
Kikade på Ung & bortskämd, hahaha.

Gjorde en massa mer, men kommer inte på vad just nu bara. Måste blogga samma dag! Så vi kör på det från och med imorn igen, puss.

Skövde med Carro + Barnvakt (Söndag 7/11-10).



Blev väckt utav syster idag, hehe. Så vart bara att kliva upp. Vi åt frukost och fixade oss (borsta tänderna & håret + klädde på oss, klart! haha). Sen ställde vi oss klockan 9.30 på en söndag-morgon och bakade bullar, hahaha. Gick ut och gungade under jäsningen. Skjutsade hem henne efter vi fikat vid ett. Då mötte jag upp Carro älsklingen också åkte vi till Skövde(: <3 I LOVE YOU!

Barnvakt (Lördag 6/11-10).



Idag sov syster över hos oss(: Mamma & pappa skulle ut, så då ställde vi upp och var barnvakt.
Var faktiskt ute och sprang lite innan. Men känns som jag fått en inflammation eller nåt i mitt högra ben, så haltar bara jag försöker gå på det, oxå sprang jag på det, trots den enorma smärtan, hehe, såg ut som en pirat med såntdära träben (håller det spikrakt hela tiden) så blev ett lugnt och lite kortare springpass. Men var verkligen tvungen att ge mig ut, för har bara vart inne sedan i måndags pga smärtan i benet. Höll på att få abstenans haha. Jaja. Sen blev det en låång dusch med rakning, hårinpackning, fila fötterna, insmörjning.. ja you name it. Vid fyra åkte vi in till stan och hämta upp henne. Hyrde film igen på hemvägen, hon fick välja, så det blev en Bamse-film^^ Väl hemma hos mig lagade jag & Felicia mat. Vi gjorde kål-pudding, med kokt potatis och gräddsås till(: Sen såg vi på filmen och käkade chips och så till. La henne vid 8, och då satt jag & älsklingen uppe och myste lite till funnies home videos, hihi. I LOVE YOU<3

Fredagens filmer.


Denna film rekomenderas starkt! Är en verklighetsbaserad film om en pojke, som blir misshandlad av sina föräldrar, mobbad i skolan, hamnar på barnhem, blir adopterad, mer slagen, blir äldre- hamnar i fel umgänge och blir slagen.. Ja, hemsk film, så se den för den berör verkligen och man får sig en rejäl tankeställare.


Såg även på Draktränaren(:

Torsdag 4/11-10.


Älskling och jag på Astrid Lindgrens värld.

Idag har jag vart duktig och städat hela nerevåningen! Tog hela dagen! På kvällen kikade jag på semester-resor till Sälen(: Pussen

Dag i stan (Onsdag 3/11-10).


Jag och Carro i Småland<3

Hej på er!=)
Gick inge bra att komma upp imorse, så vi gör ett nytt försök imorgon igen, så nu ska jag strax lägga mig så jag orkar upp 6.30 imorn ist då! Fan, vaknade inte fören halv tolv imorse, när jag skulle upp 6.30!!! Fattar inte hur man kan vara så trött, haha. Fast de är klart, jag håller på hela dagarna annars utan att sova bra så! Någon gång måste väl kroppen ta ut sin rätt också.. Hur som helst, när jag vaknar så sent får jag ångest. Då behöver jag komma bort, men ändå hinna med massa saker.. För om jag går hemma en sådan dag, tar det inte alls lång tid innan det är kväll, och då får jag panik för att jag knappt hunnit med någonting den dagen! Såå idag åkte jag till mamma och syster. Med mig tog jag 2 stora ullareds-kassar, överfulla med kläder som skulle lagas & sys in! Hann med skit-mycket, då jag lånade mammas symaskin:D Också hjälpte hon mig massa också!:D Vilket resulterar i en dag med massa gjort (som inte skulle bli gjort om jag bara gått hemma o städat exempelvis), vilket gör att jag känner mig bra, och slipper på så vis ångesten!(; Fick även middag där- köpt räksallad, mums(: Senare följde jag med hela familjen in till stan, där det blev några ärenden på apoteket för deras del, också köpte vi en present till min kusin Joakim som fyller år snart. Slutligen blev det p:as, där vi även mötte upp min älskling, så köpte vi fika som vi åkte hem till dem och åt sen, mys!(: Blev bla kladdkaka med pepparkakssmak & massa grädde till de:9 Väl hemma här sen vid ca 20.00, satte jag igång en diskmaskin, och sedan dammsög jag faktiskt hela nerevåningen, för då slipper jag det imorn och kan koncentrera mig på andra saker=) Allt detta har gjort att jag känner att detta varit en bra dag trots försovningen imorse!(; Lixom lagat & sytt in maaassa kläder som legat här på hög i ett par år (hur skönt är det inte att bli av med sånt?), träffat min familj, ätit gott, diskat, dammsugit osv! Imorgon tar vi nya ännu mer effektiva tag! Och för att orka det ska jag nu hoppa isäng.. Hörs imorgon(: Puss<3


Tisdag 2/11-10.


Bjuder på en 16-årig Zandra.

Hej igen!=)
Hoppas allt är bra med er sedan vi hördes sist?(; Med mig är det iaf bra, förrutom att jag inte är trött, men måste sova snart om jag ska orka upp 6.30 imorn! Hade velat läsa också, men det är väl bara att glömma, suck! Jaja, min tisdag då:
Upp alldeles för sent (men jag kunde faktiskt inte lägga mig tidigare igår, pga att rickard var tvungen att jobba, och jag hjälpte honom lite och så, så skyller på det!^^).
Seeg morgon.. Skrev dagbok (bloggade) om gårdagen direkt när jag vaknade.
Eller nee, det gjorde jag inte alls det, haha. För jag pallra mig faktiskt upp yr-vaken och ställde mig vid spisen direkt och lagade en matlåda med mat till min älskling som han kunde ta med till jobbet. Han fick mos (pulvermos för det gick snabbast) och köttbullar + ett kål-blad, haha.
Fixade hos Kajsa, och sedan var det typ dags att fika för klockan var 13.30 xO Rastade Ludvig samtidigt också.
Efter fikan pallra jag & soporna oss iväg mot jobbet (verkstaden) i regnet, så lämna jag av dem på vägen, haha.
Målade ett fönster till some one.
På vägen hem hämtade jag posten och plockade gräs åt Ludvig.
Satte mig ner o kikade runt i lite kokböcker för inspiration till mat i veckan.
Så nu har jag bestämt middagar ända fram till fredag!(: Skrev upp en låång köplista som skulle införskaffas idag.
Lagade middag- spagetti & min egna köttfärssås + lite stekta grönsaker till, MUMS!
Åt framför tv:n. Precis när jag ätit upp kom älsklingen hem, haha, men så satt med honom en liten stund iaf, sen drog vi mot Johan, som mekade med sin bil i garaget. Skjutsade hem honom o sen åkte vi in till stan o handlade upp för veckan som jag skrev tidigare.
Väl hemma igen ränsade jag kattbaljan och betalade lite räkningar. Från och med nu är det endast jag som har hand om det, vilket känns toppen, för då har man lite koll och kan göra skillnad! Ska verkligen sköta detta nu! Innan var vi jätte-slarviga, och ärligt talat har vi nog aldrig betalat en räkning i tid, utan typ en vecka efter och ännu mer. Jag hade noll koll, för det var R som skötte det, och han hann aldrig/glömde/sköt upp osv pga att han bara jobba hela tiden typ, haha. Men så nu är det som sagt jag som har hand om det ist, och jag ska verkligen börja sköta detta nu!(: Blev några betalda idag som skulle in i Oktober, men nu är allt i sin ordning igen, och inga mer förseningar från och med nu!(: Önska mig lycka till!^^
Nu har jag precis druckit upp min välling (för vuxna(; hehe, den lugnar magen & innehåller sjukt mkt bra saker(: ),
+ päron & mango-"båtar"(: Är sjukt dålig på att äta frukt/grönsaker, men så försöker verkligen skärpa mig med de nu!(: Jaja, nee, nu MÅSTE jag dra mig mot sängen (klockan är strax efter 23.00), för ska upp 6.30 imorn! Älskling ska väcka mig, vilket är näst intill omöjligt, haha, så nu har han en vatten-spruta till hjälp imorgonbitti!xO Och jag som inte sovit ordentligt på jag vet inte hur länge, borde redan sova för länge sedan! Gah, men så vi får höras imorn igen! Puss och sov så sött<3

Körde innebandy & vollyboll med massa folk (Måndag 1/11-10).

Hej bloggen!=)
Så var det november då. Kör som vanligt med "ny vecka, ny månad, nya tag, nya möjligheter" (;
Min nya vecka/månad började såhär:
Upp, frukost osv.
Skar upp mat till Kajsa (fick bli tomat & päron idag), och sedan passade jag även på att städa hennes terrarie, behövligt! Dammsög där inne, desinfektionsmedel, tömmt & skrubbat "bassänger" osv osv. Så nu är det rent & fräscht där inne igen!(: Bjuder på några kort:


Kajsa klättrar, såå skönt för henne att ha så många klättergrenar!(:


Hon ser så rolig ut med hennes långa tår tycker jag^^


Tömmde ju & skrubbade alla "bassänger" osv. Längst ner till vänster: badbalja för bäbisar (där i slänger jag det överblivna vattnet från luftfuktaren, så det är inget hon rör). Längst upp till vänster: en liten bit av luftfuktaren (tusen kronor på biltema = ett kap!(: ). I mitten: hennes matskål, + en "bergsspricka" där hon kan dricka vatten (fått av sin mormor(; hihi). O längst till höger- hennes badbassäng (en gamal kattbalja, haha).


Kajsa och hennes lampor.

Sen när jag ändå höll på med hennes grejjer, passade jag på att ta bort hennes gamla terrarie! Har stått där ett par år nu, hehe, så det var väl på tiden om man säger så(a). Slängde allt innehåll, utom växterna som jag tvättade upp och inredde med i hennes nuvarande hem. Så nu har hon fått ännu mera växter!(: Själva terrariet konkade jag ut med till en av våra bodar iträdgården(:  


Nu ska det bort! (Har bara stått & samlat en massa damm & prylar på sig, hehe).


Äntligen!!! Haha.


Har bla klätt "stången" som hon klättrar på här upp till sin solplats med nya växter (från gamla terrariet)..


Och hennes solplats(:

Oj, vad kort det blev, haha. Men hoppas ni gillar det^^

Seen blev det mat, så kikade jag på Hannah Montana som gick på tv:n,



och fixade mina naglar(: Dem börjar bli riktigt långa och hårda nu, gilla!<3
Så kom älsklingen hem, och det blev lite jobb. Köpte färdiga fiskgratänger till middag(: Och sen blev det till att byta om för gymnastik! På tonår idag var det innebandy och vollyboll som stod på schemat(:



Det var jag, älskling, Marie, Louise, Emma Y, Johan A, Eskil, John, Lisa och lill-Carro(:
Tränade ett bra tag, o jääävlar vilken träningsvärk jag har i rumpan idag!!! Inte bara för sporten igår då, hehe. Men som inte nog med det ramla jag omkull igår, och slog i höften & armbågen rejält, så är alldeles blå där nu & kan knappt gå, haha. Kunde inte ens sova på den sidan i natt för det gjorde såå ont! Jaja. Så blir en lugn dag idag (tisdag i skrivandets stund).  
Hemma igen vid 22, och då blev det dirr till jobbet. Hem igen vid ca 00.30, o då blev det lite mat o så med älskling, + dusch o storrengöring! Sen gick älskling tillbaka till jobbet o jobbade där hela natten, stackarn, mycket att göra till tisdagen nämligen. Vid sex på morgonen hörde jag att han kom hem igen, och då var det ju bara för honom att åka iväg till nästa jobb (glasmästaren). Så han fick inte gå o lägga sig inatt:( <3 Jaja. Nepp, blev ett lååångt inlägg!! Så vi får höras mer om tisdagen sen! Ha det bäst, puss.

RSS 2.0