Söndag 31/10-10.


Ett gamalt kort på oss<3

Hej hopp!=)
Så var det sista oktober då. Imorgon är det november, och sedan julaftons månad(; Stress(!), hehe. Idag har jag iaf hunnit bocka av endel på min "att göra-lista" (:
Såhär har min söndag sett ut:
Upp ca 9/10.
Frulle + åkte med älskling in till stan en supersnabbis (han skulle köpa isolering till väggarna i vårat nya kök + att vi skulle kolla runt på lite färg (ska måla om i hallen + bygga en ny trappa, och måla den vit också)).
Hem- ränsa kattbaljan.
Diskat 3 maskiner disk idag,
och tvättat 2 maskiner.
Tvättat storarumsmattan! (Har inte haft någon matta där inne på ett par år! Så nu var det alltså dags att slänga den i badkaret och sätta igång och skrubba!!). Hängde ut den i trädgården under dagen, och nu på kvällen tog vi in den och hängde den över ett helt tvättställ.
Har ränsat bland alla jobb-papper tillsammans med älsklingen. Så nu är dem någorlunda sorterade, ska bara in i rätt pärm/ställ.
Middag- pizzan som var kvar från igår(a). (Ingen nyttig helg dethära.. Fredag- godis för 70kr, en hel pizza (halva på lördagen & andra halva på söndagen) och sedan en chipspåse på lördagskvällen + en hel stor coccacola fördelat över helgen).
Jaja, diskat upp allt som inte tål maskin, torkat alla bänkar/bord osv.
Städat Ludvigs bur.
Kokat disk-borstar/trasor
och bytt alla handdukar i hela huset.
Jobbat lite (lagt iordning papper som ska till revisorn).
Städat toaletten och handfatet med medel osv!, sjuuukt behövligt!
Ränsat dusch-avloppen! Shit alltså, kunde nästan sy mig nytt löshår av allt det håret jag fick upp från brunnen osv, uäk!
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. Vill äta men hittar inget, hehe. Något blir det iaf! Har precis ränsat min msn också, behövligt! Jaja. Men ni får ha det bäst så hörs vi imorgon igen!(: Puss

Just de..

Igår kom älsklingen hem med en överraskning till mig.. Han hade köpt rosa hörselskydd (till jobbet), + skyddsglasögon & en egen tummstock^^ Som inte nog med det fick jag för några dagar sedan en ny mobil också(!), en rosa med tutch-skärm:D Vilken man jag har<3<3<3




Halloween.



BUS ELLER GODIS?! MOHAHA^^

Världens bästa halloween blev det tillslut iaf:D <3<3<3

Hoppas eran blev lika bra, vad gjorde ni?=)

Shopping IKEA (fredag 29/10-10).


Idag bjuder jag på ett gamalt kort, från blondie/sötåsen-tiden. Emma, jag o Ananas, minnen!

Idag hade jag o älsklingen planerat in IKEA i Jönköping(: För att vi skulle komma iväg fortare då han väl slutat jobbet kl 16/17.00, vore det lättare om jag redan var i stan då. Men då min bil fortfarande är sönder, var jag isf tvungen att åka med han in till stan när han åkte till jobbet, pust. Såå vart bara att pallra sig upp vid 6.30 efter 5 timmars sömn, znark. Åkte in till mamma & syster där jag tänkte spendera dagen. För att ändå få lite gjort, tog jag med mig mitt lockiga löshår och tänkte sy klart det då. Dock är det fortfarande inte klart, men har iaf klippt ut rätt längder o mängd, och sytt ihop tränset. Sy fast klämmor nästa! Jaja. Väl där blev det ju inte så mycket tid till håret, då lillasyster höll på o tjata om att jag var tvungen att leka med henne, suck! Hehe. Så fick väl ge med mig, och cykla till "bil-lekplatsen" med henne (eller rättare sagt hon cykla o jag gick), där det blev att gunga, åka ruschkana, rida häst, och leka "du kan inte ta mig".. Rätt söt är hon ändå(a), glad att jag har henne!<3
Var även såå trött (= inge effektiv), så kikade lite på barnprogram med henne i knät. Somna till lite då o då, hehe. Sen åt vi alla middag tillsammans, mys. O sen blev det till att börja fixa sig inför IKEA.. Älskling kom dit lite innan vi åkte också. Började med att åka till ett stort godis-lager på vägen dit, o köpte godis för nästan 70kr! (Inte så mycket pengar, men jag syfta mer på att det är så billigt där, o ändå blev det 70kr (= mkt godis alltså)).
O kan ju säga nu i skrivande stund, att allt är uppätet, uäk, hehe. Jaja. Åkte sen vidare mot IKEA som sagt, där det blev massa shopping till hemmet=) Dock är det samma där, ingen tid till att fota allt:( Men ska försöka att ta kort på sakerna när dem väl kommit upp o det är fixat osv. Var iaf bland annat: förvaringslådor, massa tidningsställ, lampa till hallen (den lilla ovanför trappen), tvättkorgar, tvätt/skrubb-"bollar/rosor", massa glödlampor, batterier m.m. m.m. =)
På vägen hem sen hyrde vi film, o åkte hem o hade myskväll, mm^^ <3


Hyrde denhära filmen(: Vi ville ha skräck, men fick bara kärlek, haha. Bra ändå!! Rekomenderas!

Later, puss.


Dagens outfit (Fredag 29/10-10).


Svart kavaj.
Mörkblå stuprörsjeans.
Svarta stövlar med klackar och guld-spännen.

Massa nya saker!

Hej!
Åh, ibland (alltid), önskar jag att ett dygn hade mer än ynka 24 timmar! Vill hinna med alla måsten, + roligheter osv! Istället hinner jag inte med någonting känns det som:( Vill tex ha tid till bloggen! Som för ett tag sedan fick jag massor av saker utav älsklings mamma (hon hade ränsat lite hemma hos dem). Och hade så gärna velat haft tiden att ladda upp kort på allt nytt!:( Samma sak igår (lördag), då fick jag massa massa massa nya kläder!! Ca 6 par jeans, tröjor, toppar, skor.. (En av mammas arbetskamrater hade ränsat sin garderob, också fick vi/jag ta allt som hon hade vuxit ur/tröttnat på:D:D:D ). Det var en hel säck, men ingen tid till att kort på allt de heller:( Men så det kommer väl upp allt eftersom på outfit korten iaf. Men ska försöka bli bättre framöver iaf!
Dock kan ni få se ett "smak-prov" på lite utav sakerna jag fick utav älsklingens mamma.
En silverbricka.
Röda och svarta stenar som jag blandade ihop och la på brickan.
Också tog jag mitt stora vinröda ljus som luktar körsbär och ställde på brickan.
Snyggt det blev va?(:


Brb.

Hej!
Idag har jag vart i Jönköping på IKEA, och shoppat massa till hemmet med min älskling, och sen hyrde vi film på hemvägen, och har nu världens underbaraste myskväll med massa godis osv. Man får ju passa på medans han är hemma, tihi, så jag bloggar om gårdagen och dagen imorgon! För nu vill jag bara umgås med min älskling<3 Så hoppas ni har en bra fredag allihopa, så hörs vi tomorrow efter jobbet! Kiss

VIKTIGT! LÄS & KOMMENTERA! (Onsdag 27/10-10).



Hej bloggen!=)
Idag skulle jag egentligen ha haft en välbehövlig "Zandra & Carro dag". Men pga omständigheterna var vi tvugna att skjuta på det.. Satt ändå uppe och pratade igår till 02.00.. Men det räcker lixom inte, vi måste ses snarast<3 Som sagt en bajs-kväll igår!

Så idag sov jag ut! Upp 11!:s Frulle. Hade träningsvärk + att det regna ute, så det var ju en anledning till att skippa dagens träning, suck. Jaja. Gav Kajsa mat, nytt vatten och rätt luftfuktighet. Skrev på 2 brev åt älsklingen och gick iväg och postade dem.. Och när jag ändå var ute och gick, tog jag med mig soporna bort. Hämtade posten och plockade gräs åt Ludde på tillbakavägen. Satte igång en diskmaskin och kikade på 1:a avsnittet av Ebbas stil, älska!=)



Fikade, och sedan kom älskling hem från jobbet (han jobbar hos en glasmästare ca 07.00/08.00-17.00 varje dag just nu), så bytte jag om, så begav vi oss mot hans andra "riktiga" jobb (& "mitt jobb" just nu). För lite jobb då som sagt. Hemma igen vid ca 19.00-19.30, och då blev det till att ställa sig och laga middag tillsammans. Fan, var såå jävla hungrig.. Och när jag blir det så måste jag ha något NU lixom.. Så kom jag på att jag hade en hel chokladkaka i kylen, och tänkte- jag ska bara ta en liten bit! Men sen så segade maten, och jag jag skulle bara ta en liten bit till osv. Och det slutade med att jag åt upp hela chokladkakan!!!xC Jag gör ALLTID så!!! Och då är ju egentligen träningen meningslös! Eller ja, ett helt pass bränner ju typ BARA dendära chokladkakan. Vilket gör att jag ALDRIG kommer gå ner NÅGONTING i vikt om jag fortsätter sådär!

Jag brukar aldrig skriva om vikt i min blogg.. Men från och med denna vecka, ska jag verkligen försöka börja äta nyttigare och börja träna! Och eftersom så mycket kretsar just runt det, borde jag kanske även skriva om det i bloggen? Och få peppande från er osv(: Tycker ni jag ska börja skriva mer om mat & träning, + mina tankar om det som jag precis gjorde?

Ärligt talat har jag ALDRIG brytt mig om träning/vad jag stoppat i mig osv. Men nu börjar jag nästan få ångest över min kropp!! Vilket gör att jag mår dåligt!! Och vem vill må piss?! Så därför har jag som sagt från och med i måndags bestämt- att
nu får det vara nog!!

Så nu börjar mitt "nya liv", med träning och bättre mat än innan! Men det är inte alltid så lätt som jag skrev ovan (chokladen), och jag kommer att göra många många "misstag" innan jag nåt "mitt mål"! Och detta klarar jag inte av själv känns det som:p haha. Så vad vore då bättre än att skriva om mina känslor, mina misslyckanden och inte misslyckade genomföranden i bloggen där alla kan peppa, komma med egna erfarenheter, själva få inspiration av mig osv?=) Tycker detta låter som en toppen-ide´, och kanske jag även ska börja skriva mer än ett inlägg om dagen, när jag faktiskt blivit så pass duktig att jag skriver varje dag nu!(a), haha. Oftast är ju en blogg alltid kass i början.. Men sen blir den ju bara bättre & bättre ju bättre bloggaren blir lixom! Eller hur? Mmm, we will see(;

Jaja. Hoppas någon orkade läsa allt detdära iaf, haha.

Över till dagen igen då.
Efter middagen kikade jag lite bloggar, satte igång ännu en diskmaskin, och sen blev det Kungarna av Tylösand(:



Alla tjatade verkligen om det.. Så jag bara- okej, jag får väl ge det en chans och kolla på det då! Så bänkade jag mig framför tv:n idag, och tror ni inte att det var sista avsnittet då eller?! Haha, suck! Känner mig något efter, haha. Jaja. Ska bli bättre på att kika på tv:n iaf.. Går ju miste om sjukt mycket.. Har ALDRIG kollat på tv typ.. Nästan så man kan räkna på en hand alla gånger jag slagit på tv:n och kollat på något under mitt 22-åriga liv(!), hahaha, nee, men nästan!!! DÅLIGT.. God natt!

Fan.. Nu är klockan 01.00 igen.. xC Vad hände med "jag har lärt mig att komma upp i tid nu:D" xC Wish me luck att jag kommer upp i tid imorn, då kör vi en ny dag, med nya tag! Kiss<3

Ps, Carro om du läst detta inlägg, lämna en kommentar!=) Berättar varför sen.. <3<3<3

Tisdag 26/10-10.



Hej!(:
Guud vilket dåligt humör jag var på nyss!! Trodde jag skulle explodera, haha. Men nu har jag fått prata med min Carro älskling, så nu är jag lugn som en filbunke igen!(: <3 Dock fick hon ta mitt utbrott, men jag tar ditt nästa gång så är vi kvitt(a). Haha. Äkta vänskap forever<3

Jaja, idag då.
Upp, frulle, skar upp mat till Kajsa (ödla- grön leguan), tränade (rumpa * 2, mage & övre rygg),



duschade, fikade, har tvättat hela dagen, dammsög hela övervåningen, lagade middag- brocooli-pasta (BLÄ!), kikade på I form med Anna Anka



och sen dess har allt bara varit bajs.. Har velat fram & tillbaka osv, men nu har jag som sagt pratat med Carro älsklingen så allt känns bra igen. Vad skulle jag göra utan henne vid min sida?<3

Måndag 25/10-10.



Hej!=)
Så var det måndag igen! Fattar.inte.vad.veckorna.går.fort!! Känns inte som man hinner med någonting nu för tiden! Jaja.

Imorse när jag vaknade hade jag en sån sjuk mensvärk x/ Så la mig i fosterställning och somnade om igen.. Kom upp vid 10. Käka frulle, valde kläder inför dagen, hoppade i träningskläderna och pallra mig ut. Guud så otaggad jag var!! Men när jag väl kommit ut i friska luften, och musiken började pumpa, så jädrar vad benen sprang!! Haha. Sjukt skönt, och detta gjorde verkligen min dag!



Tog en underbar dusch och gjorde mig mega-fräsch (tvättade håret och så också), mmm. Och sen blev det god mat och lite avkoppling här. Satte igång en diskmaskin, diskade allt som inte tål maskin + sopor (mjölkpaket osv). Torkade alla bänkar/bord/spisen och sedan blev det middag- rester från gårdagen (fullkorns-makaroner & fiskpinnar). Satte mig här och kopplade av med en kopp varm choklad, mm<3 Sen frös jag in kottletterna som älsklingen köpte med sig hem idag, satte igång en diskmaskin till, och kikat klart alla bloggar för dagen. Väntar på att älsklingen ska komma hem från äventyrsbadet i Skövde. Är där med en massa kompisar. Jag själv är inte så mycket för att bada, så stannade hellre hemma i värmen och mös, hihi. Nej, nu ska jag ta mig en apelsin, och ringa mamma. Börjar känna av halsen, och vill verkligen inte bli sjuk, så massa c-vitamin nu! Puss

Tävling!



Hej! Ville bara skriva att jag är med och tävlar om en canvastavla i bloggen klackarnaitaket.blogg.se . Var med och tävla du också!(:

Söndag 24/10-10.

Hej!=)
Förlåt, varit en usel bloggare igen, I now! Men har varit sjuk, så har inte kännts sådära jättekul att skriva då, men ändå!;p
Idag är det söndag, och min har sett ut såhär:
Sov ut till 9.30.
Klädde på mig, fixade hos Kajsa, käka frulle.
Målade naglarna.
Rastade Ludde, plockade gräs till honom & gav honom pellets.
Satte igång en diskmaskin.
Satte igång en tvättmaskin.
Lagade middag tillsammans med älsklingen- fullkorns-makaroner & fiskpinnar (paprika & smoothie med 1 päron & ½ äpple).
Sedan har jag hängt upp/vikt in torr rentvättad tvätt hela dagen!! Verkligen huur mkt som helst(!), pust.
Hjälpte älsklingen att köra en bil till Kinnarp också.
Sen nu på kvällen har vi kikat på ensam mamma söker, & haft det jätte-mysigt^^ <3
Älskar dig så sjukt mycket älskling, inte ett andetag utan dig<3

Bowling, restaurang & möte på kvällen med vänner (Lördag 23/10-10).

Idag blev det först bowling med älskling, Johan A, Hansson, Andreas Y, Emilia & Markus(:
Efter de drog vi alla till Wokstugan, där det blev underbar Kina-mat, mums:9
Seen drog jag & älsklingen ut, bland annat till Vara, & kollade in en gård som är till salu, MYS<3
Kvällen ägnades åt ett eventuellt hund-köp, & sedan vidare ut med älsklingen & Johan A. Bland annat Karin & Anders var där också, men hann bara hälsa knappt. Massa folk annars, kul, träffade Ingrid också ju(: Puss


Onsdag 20/10-10.

Hej(:
Shit vad jag har hunnit med mycket idag! Kolla här:
Upp 6.45.
Valde kläder.
Åt frulle, kopplade av o kikade lite bloggar (som alltid när jag äter).
Satte igång en diskmaskin.
Plockade gräs åt Ludde osv.
Gav Kajsa mat, nytt vatten osv.
Satte igång en tvättmaskin.
Tog ner "alla" gardiner o dukar o slängde itvätt.
Plockade ner alla saker från dubbel-fönsterbrädan i köket o våttorkade allt (dammigt!).
Diskade upp allt som inte tål maskin + mjölk/fil/juice-kartonger osv.
Torkade av alla bänkar, spisen osv.
Plockade av köksbordet (som låg under en halvmeter med saker!).
Plockade upp från golvet o städade hela köket.
Dammsög köket.
Städade hela storarummet (& dammsög).
Städade hela hallen (& dammsög).
Dammsög gamla datarummet & plockade upp där.
Hämtade posten, gick ut med sopor osv.
Lagat middag- hamburgare:9
Hängde upp all tvätt.
Ränsa kattbaljan.
kolla facebook o nu bloggar jag innan det blir sängen.
Vill läsa också men blir nog inget med de ikväll heller:(
Men men, vi hörs imorn igen med nya tag(; Puss<3

Shopping med mamma & syster (Tisdag 19/10-10).



Hej!=)
Här kommer en snabb uppdate på min dag:
Upp 6.15 och ställde mig och lagade mat, haha. (Gjorde en matlåda till älsklingen).
Fixade till strax över 23.30 igår, + ingen sömn från tidigare nätter, så .. SNARK.
Kollade posten.
Läste lite bloggar.
Filade och målade naglarna.



Tränade lite.


Megan Fox, världens snyggaste- mitt mål, haha.

Duschade, tvättade håret osv.
Åt lunch (mackor).
Klädde på mig, så kom mamma och syster och hämtade mig, så åkte vi ut på en liten shoppingtur=) <3

En sånhär jacka fick följa med mig hem:


Ser ungefär ut som den vänstra(:

(Hämtade upp pappa, så uträttade vi lite ärenden åt dem, och åkte till McDonalds och fikade=) Tog bulle och milkshake:9 ).

  

Sen lämnade vi av både han och sis, så blev det ännu mera shopping ala mor & dotter-time, mys!

Hittade äntligen en beige kappa:

Typ en sånhära, fast utan knappar & dragkedja ist fick följa med mig hem(:

Vid sex kom älskling och hämtade upp mig, så åkte vi hem och lagade middag- fisksoppa:9


Ni som är intresserade av receptet men inte ser vad det står, kan höra av er till mig i kommentarsfältet så fixar jag det åt er(:

Nu blir det sängen som sagt, men vi hörs imorgon igen, sov så sött i natt, puss.



Filmkväll hos Johan med massa folk (Måndag 18/10-10).


Jag idag.

Hej!(:
Så vart det måndag igen = en ny vecka, med nya tag! Ååh, I love it!^^
Sitter här just nu och har precis ätit kvällsmat. Kan inte sova om jag går och lägger mig hungrig!
Idag väckte älsklingen mig 7=) (Ingen enkel match kan jag lova;p hehe).
Knalla in i min walk in closet och valde kläder, fixade dagsljuset åt Kajsa, och gick sedan ner för att koka morgonkaffet (latte)! Käka frulle och myste, vilket är ett måste på morgonkvisten! Kan inte starta min dag om inte jag får ta det lite lugnt, och hämta krafter innan! Passade på att rasta Ludde medans. Plockade gräs åt honom + gav honom pellets & vatten. (Han står inne, och kommer alltid få göra det, tycker lite synd om honom att få sitta ute i kylan(a)). Läste "morgon-tidningen", hahaha (ingen som fattar^^). Skar upp grönsaker åt Kajsa, gav henne nytt vatten, fixade luftfuktigheten & duschade henne. Bäddade dubbelsängen, satte igång en tvättmaskin, satte igång en diskmaskin, och sedan var det dags för "lunch" (mackor som alltid, hehe). Kollade tv-bilagan & planerade middag för idag & imorn. Pallra mig ut och sprang<3



duschade en snabbis, åt middag- pannkakor



valde kläder inför kvällen
, fixade mig, och sedan mötte vi upp alla, för att sedan bege oss mot Johan och filmkväll(: Det var jag, älskling, Johan, John, ngn tjej, Louise(?), Malin(?), Emma, Daniel, Carro med flera(:

Blev denhära filmen:


En värsting till syster.

Helt OK faktiskt! Hemma för en liten stund sen som sagt, och nu ska jag ränsa kattbaljan, hänga upp tvätten, och sminka av mig + fixa mig inför kvällen. Sov så gott allihopa, så hörs vi imorgon igen(: Puss

Kalas för pappa (Fredagen 1/10-10) (Inlägg).

Har ju inte bloggat om kalaset för pappa fredagen den 1 oktober. Så laddar några kort på min outfit osv som jag tog den dagen iaf:

Outfit:


Lila klänning.
Svarta tunna strumpbyxor.
Diadem med stor rosett.
Svart stor handväska.




Skorna.

Facelook:


Hade min svarta päls på mig också förresten^^






Jobb- lägga nytt tak. (Inlägg).

Vet inte varför, men har inte laddat några kort som jag tagit från vårt senaste jobb- att lägga nytt tak. Men så jag laddar väl några nu ist då. Bättre sent än aldrig? Nej, nästa gång gör vi det samma dag ist;)


Plattorna vi bytte.


Jag kladdade över huset lite ifall inte ägarna vill ha ut det på nätet;p Men här är iaf en liten del av huset, och det är högre än vad det ser ut som! Älsklings rump kom med också, haha<3 


På väg upp. Här är vi halvvägs. Vi åkte bara i maskinen upp, sen för att komma åt och jobba måste du gå ur. Också klättrar man runt på ett lutande halt tak utan lina eller nåt. Hade vi ramlat ner hade vi dött, och älsklingen hoppa som en apa och var nära att ramla ner hela tiden, för de stupa verkligen rakt ner, och var glashalt efter allt regn osv :s Ni fattar inte vad skönt det är att det är över, haha.


Jag på någon vinglig ställning i mina heta kläder, haha.

Hade tyvär inga bra kort, men dessa får duga;p

Dagens outfit lördag/söndag 28/29/9-10 (Inlägg).

Hittade ett gamalt outfitkort. Inte så snyggt, men laddar det ändå;p


Blå stickad kort cardigan/kofta.
Vitt jättelångt linne under.
Tights med batik-mönster.

Bygger ett nytt kök i vårat hus.

För er som inte vet håller vi på och bygger ett nytt kök i vårat hus(: Det kommer att ligga i det stora sovrummet vi hade på nerevåningen förr(; En vägg kommer sedan att rivas så att två rum slås ihop = ett jättestort, nyrenoverat och fräscht kök!=) Köket som vi har nu kommer istället att rivas, golvet ska flyttas upp, en bar ska sättas in och sedan ska det bli typ ett allrum med massa sacosäckar, sterioanläggning, bar osv;) Can't wait. Såhär ser det gamla sovrummet/vårat framtida kök ut just nu(; Väggarna är borta, och vi håller på och drar el (rören) till de nya vägguttagen som vi ska ha i köket till mikro, diskmaskin osv osv. Vi bygger på det så fort vi hinner, så om ni vill kan jag fortsätta er hålla er uppdaterade med framstegs-kort?(:


En liten bit av ena väggen just nu(: (väggarna är borta som sagt osv. Läs ovan').

Axvalla marknad med farmor & familjen (Inlägg) (Lördag 2/10-10).

Hej!
Har ju inte bloggat om lördagen den 2 oktober då jag var på axvalla marknad med farmor, mamma, pappa och syster(: Dåligt! Men bättre sent än aldrig? Hehe. 

Detta var iaf vad som fick följa med mig hem:


Ljusblå stor skit-mysig varm tröja med Betty boop^^


Ljusblå luvtröja med Hello Kitty(:


2 par strumpor(:


Trädgårdshandskar, behövligt! (mina gamla är utslitna!) (:

Och såhär såg jag ut:


Blå jacka med stora knappar upptill.
Mörkblå jeans med dragkedjefickor i bak.
Svarta stövlar i ridstövel-modell.


Skorna.

Torsdag 14/10-10.

Upp 10.30
Frulle
Skar upp grönsaker/frukt till Kajsa, duschade henne osv
Rastade Ludde, plockade gräs åt honom osv
Renbäddade
Satte igång en tvättmaskin
Satte igång en diskmaskin
Dammsög hela nerevåningen
Jobb i verkstaden
Satte igång en diskmaskin till
Vattnade & ränsade alla blommor
Hängde upp tvätten på tork
Ränsade kattbaljan
Duschade

Tog kort på Ludvig när han busade med katternas "bädd":


Först satt han bara på bädden för att det var varmare/skönare än golvet..


Men sen fick han damp på den, och grävde, bet & slet som bara den i den, så nu är den sönder:( haha.


Ludvig<3

Sen tog jag även kort på Kajsa när jag hade ute henne idag:




Och nej, hon blöder inte! Det är hallon, haha^^ <3


Kalas hos Farmor (Onsdag 13/10-10).



Hej!(:
Försov mig till ca 10-10.30, fan!
Klädde på mig och gjorde mig fräsch.
Frukost och sedan blev det till att dammsuga övervåningen.
Väl klar med de sa mamma att farmor fyllde år idag. Såå gick faktiskt direkt upp och bytte om till klänning och fixa mig, och sedan begav jag och älsklingen oss mot affären för att köpa blommor, och möta upp min familj som vi åkte dit tillsammans med. Känndes bra! Har varit sjukt dålig på att träffa min släkt.. Nog inte gjort det på typ 10 år!! Fast vi alla bor i samma stad osv. Men ska fan bli skärpnig på det!!(:
Hemma vid 21.30, och då ställde jag mig dirket och lagade middag! Idag stod kyckling, klyftpotatis och beairnesesås på menyn!(:


Dagens middag. Inte så snyggt kort då maten fortfarande ligger i kastrullen/stekpannan men;p Hehe.

Nu har den nog kallnat helt- så ska ställa in det i kylen, har fått lite kort laddade + bloggat, så nu ska jag skynda mot sängen så jag kommer upp imorn! Hörs då!(: Pussas

Dagens outfit:


Blå halterneck-klänning.
Svarta tights under.
Svart helt uppknäppt kofta över.

Shopping i Skövde med Carro (Tisdag 12/10-10).



Min tisdag:
Sov ut och vaknade pigg och glad kl 10, skönt! (Var såå trött igår, så var skit-seg hela dagen = inte så effektiv!).
Tog en lite för lång frukost.. (2 timmar).
Fixa hos Kajsa och sedan på med träningskläderna och ut och springa.



Dagens träning: Löpning utomhus.

Duscha och göra mig mega-fräsch (storrengöring).
Fika.
Klä på mig o fixa mig lite.
Ränsa kattbaljan.

Var meningen att jag skulle dammsuga hela huset idag.. Men våra dammsugarpåsar var slut och den sista full, så fick bli att åka och köpa! Närmsta- Skövde, yey..
Fick som tur var med mig Carro älsklingen:D (Du är BÄST<3 ).



Åkte vid 17.30 då älskling kom hem från jobbet och lämnade bilen.
Väl i Skövde blev det Mediamarket (fixa dammsugarpåsarna) och en snabbis på ÖB, suck. Ville ju självklart kika på saker men dem stängde..
Vidare till Maxi där det blev lite mat-shopping. Sen hem (krångla järnet), jaja.


Detta fick följa med mig hem(:
* Bodylotion- granatäpple. (ska använda upp alla halvtomma småflaskor här hemma nu, & sedan bara ha denna + min andra- coccos).
*tvål- fläder/vanilj. (Skulle köpa tvål, ville ha från de nya dofterna, men de fanns inte på rusta, så då fick jag köpa denna). Sen när vi kom till ÖB sålde dem de nya sorterna där, så då kunde jag bara inte motstå den med kanel också!(a)Mm<3

Hemma 21.30, och då blev det till att ställa sig och laga mat! Gjorde en sallad idag(:


Mums.

Nu blir det sängen. Hoppas ni har haft en bra tisdag, så hörs vi imorgon igen! Puss

Dag med Carro i Borås (Söndag10/10-10) + Måndag 11/10-10.

Uppdate;

I Lördags skulle jag egentligen till Lisett och fira henne. Men det blev tyvär inställt pga skjuts osv:(

Söndagen  åkte jag och Carro till Borås(: Shoppade, fikadesnackade, åt ute, och hade det mysigast på länge! Underbar dag!<3 På kvällen blev det mys hemma hos henne med fika, ensam mamma söker osv^^ Love you babe<3


Mys^^ Och gott med mat var det också!:9

Detta fick följa med mig hem:

    
Mascara, stor värmelampa + pellets till Kajsa, en rosa dusch/rygg-borste, en rosa dusch/skrubb-boll(:


Fikar & kikar på ensam mamma söker(:


En tjuvkik från Carros snygga lägenhet!(;

Idag däremot:
Måndag igen. Sov inte alls mycket i natt, så varit såå j**la trött idag!xC Upp vid ca 7, valde kläder och klädde mig, åt frukost, fixade hos Kajsa (ödla- grön leguan) (mat, vatten, fuktighet..) , Ludde (kanin) (rastas osv), bäddade dubbelsängen, satte igång en tvättmaskin, satte igång en diskmaskin, fikade, jobbade (med hemsidan) (skrev om företagets bakgrund eller vad man ska säga), bakade kladdkake-muffins,


Bakade kladdkakemuffins idag(:

planerade middag inför morgondagen (upptäckte att det var vääldigt mycket vi behövde), så lät älskling slippa det också åkte jag och Carro och storhandlade ist. Tack för att du földe med gumman<3



Väl hemma igen ställde jag mig med middagen direkt. Fick bli korvstroganof & ris idag(:


Blev korvstroganof och ris idag(:

Älskling var inte hemma, så fick bli en middag framför tv:n (H2O på Disney channel).
Seen hänga upp tvätten, sätta igång ännu en diskmaskin (efter allt bak, matlagning osv), diska det som inte tål maskin.. Och sen kom älskling hem efter Tonår med en överraskning till mig:D Det var en stor marabou chokladkaka!=) <3 Nu blir det dock sängen! Men vi hörs imorgon igen! Sov gott! Pussar 

Fredag 8/10-10.


Jag idag (toffs!).

Hej!
Gaah, fråga inte vad jag gör uppe nu! Ska upp svin-tidigt imorn och jobba osv! F*n. Jaja. Kör en snabb uppdate om dagen iaf.

Upp 10 xC
Frulle.
Satte igång en tvättmaskin.
Fixa hos alla djuren.
Bäddade dubbelsängen.
Ut och sprang.


Drog en pose innan löpningen, haha.

Duscha av mig supersnabbt.
Fika.
Klädde på mig och fixa mig.
Satte igång en diskmaskin.
Diskade massa (nya saker + sådant som inte tål maskindisk).
Lagade middag- fiskpinnar, fullkornsmakaroner, dressing & en halv morot.


Åkte in till stan med älskling- handlade, köpte godis, chips, drickor osv^^ :9

  

Hängde upp tvätten.
Och sen har jag bara suttit här, kikat massa bloggar och tjockat godis! Mys, men nu går ögonen i kors! Så nu säger jag god natt, så hörs vi imorgon igen med kort osv(: Puss<3

Dagens outfit:


Rosa cardigan.
Svarta tights under.


På kvällen åkte skinnjackan på.

Torsdag 7/10-10.


Mattes älskling<3

Hej på er!(:
Hoppas allt är bra med er!
Idag sov jag verkligen ut(!)- vaknade inte förens 12!!:o xC Skönt, MEN måste ju kunna somna i natt också(!) (upp tidigt imorn igen). Jaja, inget att göra åt, så bara upp, klistra på ett leende och ta tag i dagen! Trots allt, har jag hunnit med mycket idag, så jag är inte det minsta depp nu(: Såhär har min torsdag sett ut:
Frulle.
Beställt en domän till våran hemsida.
Fixat över ett par viktiga privata kort från gamla datan till denna.
Lagat middag tills älsklingen kom hem från jobbet- tacopaj(:
Kikat tv-bilagan, men gick verkligen inget bra på tv ikväll!
Fick ca 2 påsar med saker utav älsklingens mamma som ränsat lite hemma hos sig=) Så plockade upp dem och så.
Satte igång en diskmaskin.
Rastade Ludvig medans jag städade hans bur, behövligt! Så skönt att det äntligen blev gjort.
Kvällsmat.
Och sen har jag hängt upp/vikt in en massa massa tvätt! Puh! Men nu äntligen är det också gjort!
Bloggar nu, och borde gå och lägga mig! Men är ju inte trött pga sovmorgonen! xC Men men. Får väl lägga mig i sängen utan att sova, och ha lite ångest över att jag sov så länge imorse, så kanske jag inte gör om det igen!(; Haha, drömma kan man ju;p Men först borsta tänderna och göra iordning sig.. Hörs imorgon igen!(: Puss<3 


Onsdag 6/10-10.

Hej bloggen!
Kul att se att så många kikat in här på bloggen igår/idag(: (besöksrekord!). Hoppas allt är bra med er? Själv har jag lite ångest just nu:/ Brukar inte skriva ut sånt här i bloggen, men det är ju faktiskt min dagbok! Såå, därför kommer jag även att skriva om mina känslor i fortsättningen.. 
Ångesten just nu grundar iallafall i att jag har börjat träna (som ni kanske märkt i mina inlägg), och då gäller det ju även att äta nyttigt för att det ska framstå några resultat! MEN, jag har nu under kvällens tv-kikande tjockat i mig en hel rågad stor chipsskål med popcornxC Och inte nog med det blev det krämbulle till fika tidigare.. Igår blev det en chokladboll + en daimbeskvi till fika under shoppingturen, och sedan bjöds det på pizza frammåt kvällen:/ Men men, inga sura miner här, imorgon kör vi nya tag igen!(; Man kan ju inte vara bäst på allt i början!
Jaja, nu- över till dagen:

Upp ca 7.30. Käka frulle o så. Fixa hos Kajsa, valde kläder inför dagen, bäddade dubbelsängen, och sedan pallra jag mig ut och sprang=) Kämpa på skitbra idag, så jag är mer än nöjd vad det gäller den fronten. Hem, hämta in posten, dricka vatten och sen ner i duschen för att göra mig mega-fräsch! Mm<3 Klädde på mig, fikade, tvättat hela dagen, kollade tv-bilagan, lagade middag tills älsklingen kom hem- tortelini (stavning?:p ), bacon och grönsaker(: Sen var det meningen att jag skulle jobba.. Så bytte om o pallrade mig ut. Men väl där blev det inget jobb av, så det känndes lite onödigt;p Blev bara ännu tröttare när jag väl kom in sen, så sega mest bara till säsongsstarten av Bonde söker fru började(: Stannade kvar framför tv:n efter det och fastnade framför Efterlyst (skrämmande vad det finns för folk, vågar man gå ut/lita på folk alls nu för tiden? Huu..) Vid 21.55 började äntligen Kungarna av Tylösand^^ Nu har jag precis satt igång en diskmaskin, kikat klart på all tv, hängt upp sista maskinen tvätt och släckt hos Kajsa, så nu ska jag sova! God natt, och hoppas vi hörs imorgon igen?(: puss<3


Shopping i Skara (Tisdag 5/10-10).

Hej!
Wiihoo vad glad jag är just nu^^ Har precis kommit hem från en toppendag!=) Såhär har min dag sett ut:
Sov ut till 9.30 (skönt!). Pallra mig upp, klädde på mig, satte igång en tvättmaskin, käka frulle, fixade hos Ludde- rastade honom osv, fixade hos Kajsa bäddade dubbelsängen. Sen tog jag faktiskt tag i träningen! Nu köör vi! Körde rumpa, mage, svank o rygg(: Ner i duschen lite snabbt, upp o fixa sig lite snabbt, mellis, o sedan kom mami o sis hit o hämtade upp mig så åkte vi till Skara:D Där blev det massa shopping, o jag är som sagt huur glad som helst! Detta var vad som fick följa med mig hem:

 
Röd "kappa" i ull? Mycket snyggare i verkligheten!(:

 
Jätte tight jeans-shorta. Såå mycket snyggare i verkligheten!!!(:


Svart såndära mys-dress som är/var så populära ni vet.. I typ sammet(?)s-matrial(:


Tight t-shirt "I <3 ME", haha. Ska jag ha när jag tränar här hemma(;


Överraskning från mamma, TACK!=) Rosa tight t-shirt med silvrigt Hello Kitty-tryck(:


Påslakan- BARBIE, ROSA.. Åh, I LOVE!!!x) Haha.

Blev även en uberMysig fika där med chokladboll, daimbeskvi o cola, mums och mys!=) <3
Sen hem, där det blev ännu mera shopping (jeans-shortan) + handlade mat.
Sen följde jag med dem hem, där det väntades en överraskning (Hello Kitty t-shirten), också gjorde vi pizza till middag, och gud så gott det var!!


Pizzan innan ugnen: Bacon, färdig-riven ost, plommon-tomater, räkor, ananas, tonfisk, pepperoni, kebabsås.. MUMS!:9  

Köpte även lite överraskningar till min älskling idag (bil-tidningar och filmer), och han blev verkligen jätte glad så det var kul!<3 Åh, nu har jag verkligen en massa ny energi, så hoppas på en bra och effektiv dag imorgon med nya tag igen!:D Hörs då, pussar.

Måndag 4/10-10.

Måndag;
Hej!(:
Idag slog jag rekord, och pallra mig upp ur sängen 06.30! Frulle och lite avkoppling vid datan. Satt och försökte fixa lite på datan, installerade ett program, försökte fixa produktnyckel, försökte fixa microsoft-programm osv. Satt ända till 11.30 med den skiten!:o Men nu är det fixat så gott det går iaf!(: Bäddade dubbelsängen, fixade hos Kajsa (mat, vatten. fuktighet..), fixade hos Ludde (han ska rastas, plocka gräs, pellets, vatten..), sen fika. Skitseg, men pallra mig ändå ut och sprang!=) Gick skitbra när jag väl kom ut och musiken började dunka. Nya löparskor (ellos 400kr) så riktigt flög fram i stormen^^ Hem, in i duschen på dirren och sedan kuta till spisen, för att hinna klart middagen tills älskling kom hem från jobbet. Idag blev det lax, potatisgratäng (färdig, bara in i ugnen) och grönsaker, mums. Vilade och tog sedan tag i disken, torkade av alla bänkar/bord, städade för dagen, + att jag har tvättat hela dagen. Nu har jag precis ätit kvällsmat, och ska strax dra mig mot sängen. Är svintrött, och imorn är det en ny dag med nya tag, och ska försöka hinna med endel! Men vi hörs då tycker jag!(: Puss<3

RSS 2.0