Tisdag 2/11-10.


Bjuder på en 16-årig Zandra.

Hej igen!=)
Hoppas allt är bra med er sedan vi hördes sist?(; Med mig är det iaf bra, förrutom att jag inte är trött, men måste sova snart om jag ska orka upp 6.30 imorn! Hade velat läsa också, men det är väl bara att glömma, suck! Jaja, min tisdag då:
Upp alldeles för sent (men jag kunde faktiskt inte lägga mig tidigare igår, pga att rickard var tvungen att jobba, och jag hjälpte honom lite och så, så skyller på det!^^).
Seeg morgon.. Skrev dagbok (bloggade) om gårdagen direkt när jag vaknade.
Eller nee, det gjorde jag inte alls det, haha. För jag pallra mig faktiskt upp yr-vaken och ställde mig vid spisen direkt och lagade en matlåda med mat till min älskling som han kunde ta med till jobbet. Han fick mos (pulvermos för det gick snabbast) och köttbullar + ett kål-blad, haha.
Fixade hos Kajsa, och sedan var det typ dags att fika för klockan var 13.30 xO Rastade Ludvig samtidigt också.
Efter fikan pallra jag & soporna oss iväg mot jobbet (verkstaden) i regnet, så lämna jag av dem på vägen, haha.
Målade ett fönster till some one.
På vägen hem hämtade jag posten och plockade gräs åt Ludvig.
Satte mig ner o kikade runt i lite kokböcker för inspiration till mat i veckan.
Så nu har jag bestämt middagar ända fram till fredag!(: Skrev upp en låång köplista som skulle införskaffas idag.
Lagade middag- spagetti & min egna köttfärssås + lite stekta grönsaker till, MUMS!
Åt framför tv:n. Precis när jag ätit upp kom älsklingen hem, haha, men så satt med honom en liten stund iaf, sen drog vi mot Johan, som mekade med sin bil i garaget. Skjutsade hem honom o sen åkte vi in till stan o handlade upp för veckan som jag skrev tidigare.
Väl hemma igen ränsade jag kattbaljan och betalade lite räkningar. Från och med nu är det endast jag som har hand om det, vilket känns toppen, för då har man lite koll och kan göra skillnad! Ska verkligen sköta detta nu! Innan var vi jätte-slarviga, och ärligt talat har vi nog aldrig betalat en räkning i tid, utan typ en vecka efter och ännu mer. Jag hade noll koll, för det var R som skötte det, och han hann aldrig/glömde/sköt upp osv pga att han bara jobba hela tiden typ, haha. Men så nu är det som sagt jag som har hand om det ist, och jag ska verkligen börja sköta detta nu!(: Blev några betalda idag som skulle in i Oktober, men nu är allt i sin ordning igen, och inga mer förseningar från och med nu!(: Önska mig lycka till!^^
Nu har jag precis druckit upp min välling (för vuxna(; hehe, den lugnar magen & innehåller sjukt mkt bra saker(: ),
+ päron & mango-"båtar"(: Är sjukt dålig på att äta frukt/grönsaker, men så försöker verkligen skärpa mig med de nu!(: Jaja, nee, nu MÅSTE jag dra mig mot sängen (klockan är strax efter 23.00), för ska upp 6.30 imorn! Älskling ska väcka mig, vilket är näst intill omöjligt, haha, så nu har han en vatten-spruta till hjälp imorgonbitti!xO Och jag som inte sovit ordentligt på jag vet inte hur länge, borde redan sova för länge sedan! Gah, men så vi får höras imorn igen! Puss och sov så sött<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0