VIKTIGT! LÄS & KOMMENTERA! (Onsdag 27/10-10).



Hej bloggen!=)
Idag skulle jag egentligen ha haft en välbehövlig "Zandra & Carro dag". Men pga omständigheterna var vi tvugna att skjuta på det.. Satt ändå uppe och pratade igår till 02.00.. Men det räcker lixom inte, vi måste ses snarast<3 Som sagt en bajs-kväll igår!

Så idag sov jag ut! Upp 11!:s Frulle. Hade träningsvärk + att det regna ute, så det var ju en anledning till att skippa dagens träning, suck. Jaja. Gav Kajsa mat, nytt vatten och rätt luftfuktighet. Skrev på 2 brev åt älsklingen och gick iväg och postade dem.. Och när jag ändå var ute och gick, tog jag med mig soporna bort. Hämtade posten och plockade gräs åt Ludde på tillbakavägen. Satte igång en diskmaskin och kikade på 1:a avsnittet av Ebbas stil, älska!=)



Fikade, och sedan kom älskling hem från jobbet (han jobbar hos en glasmästare ca 07.00/08.00-17.00 varje dag just nu), så bytte jag om, så begav vi oss mot hans andra "riktiga" jobb (& "mitt jobb" just nu). För lite jobb då som sagt. Hemma igen vid ca 19.00-19.30, och då blev det till att ställa sig och laga middag tillsammans. Fan, var såå jävla hungrig.. Och när jag blir det så måste jag ha något NU lixom.. Så kom jag på att jag hade en hel chokladkaka i kylen, och tänkte- jag ska bara ta en liten bit! Men sen så segade maten, och jag jag skulle bara ta en liten bit till osv. Och det slutade med att jag åt upp hela chokladkakan!!!xC Jag gör ALLTID så!!! Och då är ju egentligen träningen meningslös! Eller ja, ett helt pass bränner ju typ BARA dendära chokladkakan. Vilket gör att jag ALDRIG kommer gå ner NÅGONTING i vikt om jag fortsätter sådär!

Jag brukar aldrig skriva om vikt i min blogg.. Men från och med denna vecka, ska jag verkligen försöka börja äta nyttigare och börja träna! Och eftersom så mycket kretsar just runt det, borde jag kanske även skriva om det i bloggen? Och få peppande från er osv(: Tycker ni jag ska börja skriva mer om mat & träning, + mina tankar om det som jag precis gjorde?

Ärligt talat har jag ALDRIG brytt mig om träning/vad jag stoppat i mig osv. Men nu börjar jag nästan få ångest över min kropp!! Vilket gör att jag mår dåligt!! Och vem vill må piss?! Så därför har jag som sagt från och med i måndags bestämt- att
nu får det vara nog!!

Så nu börjar mitt "nya liv", med träning och bättre mat än innan! Men det är inte alltid så lätt som jag skrev ovan (chokladen), och jag kommer att göra många många "misstag" innan jag nåt "mitt mål"! Och detta klarar jag inte av själv känns det som:p haha. Så vad vore då bättre än att skriva om mina känslor, mina misslyckanden och inte misslyckade genomföranden i bloggen där alla kan peppa, komma med egna erfarenheter, själva få inspiration av mig osv?=) Tycker detta låter som en toppen-ide´, och kanske jag även ska börja skriva mer än ett inlägg om dagen, när jag faktiskt blivit så pass duktig att jag skriver varje dag nu!(a), haha. Oftast är ju en blogg alltid kass i början.. Men sen blir den ju bara bättre & bättre ju bättre bloggaren blir lixom! Eller hur? Mmm, we will see(;

Jaja. Hoppas någon orkade läsa allt detdära iaf, haha.

Över till dagen igen då.
Efter middagen kikade jag lite bloggar, satte igång ännu en diskmaskin, och sen blev det Kungarna av Tylösand(:



Alla tjatade verkligen om det.. Så jag bara- okej, jag får väl ge det en chans och kolla på det då! Så bänkade jag mig framför tv:n idag, och tror ni inte att det var sista avsnittet då eller?! Haha, suck! Känner mig något efter, haha. Jaja. Ska bli bättre på att kika på tv:n iaf.. Går ju miste om sjukt mycket.. Har ALDRIG kollat på tv typ.. Nästan så man kan räkna på en hand alla gånger jag slagit på tv:n och kollat på något under mitt 22-åriga liv(!), hahaha, nee, men nästan!!! DÅLIGT.. God natt!

Fan.. Nu är klockan 01.00 igen.. xC Vad hände med "jag har lärt mig att komma upp i tid nu:D" xC Wish me luck att jag kommer upp i tid imorn, då kör vi en ny dag, med nya tag! Kiss<3

Ps, Carro om du läst detta inlägg, lämna en kommentar!=) Berättar varför sen.. <3<3<3

Kommentarer
Postat av: Carro

Klart jag har läst! :) Tänk om jag hade lika stor motivation till att träna som dig.. vi är ju fortfarande medlemmar på gymmet? Behöver gå dit snart haha Pusss<3<3

2010-10-28 @ 10:22:04
Postat av: Emma

Känner jag måste också börja träna :P Så du kan ju skriva vilken träning du gör och så :) Har ingen lust egentligen att träna men när man läser du gör det så blir man pepp :) Lycka till med träningen ;) Du kommer klara det :)

2010-10-28 @ 12:49:07
URL: http://emma90.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0